پاکستان: توافق تجارت پایاپای با ایران حاصل شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

پاکستان: توافق تجارت پایاپای با ایران حاصل شد

مقامات پاکستان از توافق این کشور با ایران درباره تجارت پایاپای به منظور حل مشکل نبود کانال‌های بانکی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته دائمی بازرگانی مجلس سنای پاکستان روز پنجشنبه از توافق اسلام آباد و تهران در مورد تجارت پایاپای مطلع شده است.

این توافق را صالح فاروقی، معاون وزیر بازرگانی پاکستان در پاسخ به سوال سناتور فیدا محمد بیان کرد. این جلسه به ریاست سناتور زیشان خانزاده برگزار شد.

صالح فاروقی در اظهارات خود تاکید کرد که به دلیل نبود کانال‌های بانکی با ایران، برخی مشکلات در تجارت با تهران وجود دارد.


وی گفت: موضوع تجارت پایاپای با ایران حل شده است. وی در ادامه گفت که اجرای توافق تجارت پایاپای با ایران تا یک ماه دیگر آغاز خواهد شد.

معاون وزیر بازرگانی پاکستان به کمیته سنا تاکید کرد که قرار گرفتن نام این کشور در لیست خاکستری FATF هیچ تاثیری بر صادرات پاکستان ندارد.

رازک داوود، مشاور بازرگانی نخست وزیر پاکستان، نیز در این نشست توضیحاتی را درباره طرح +GSP به کمیته مجلس سنا ارائه کرد.

وی خاطرنشان کرد که صادرات پاکستان به اروپا عمدتاً به دلیل دسترسی به تجارت ترجیحی به ۹ میلیارد دلار رسیده است.

وی گفت: اتحادیه اروپا خواستار گسترش دامنه صادرات به بازار‌های اروپایی شده است، اما به دلیل ضعف صادرکنندگان ما، صادرات به این منطقه آنطور که باید رشد نداشته است./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان تجارت
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار